Ce inseamna sa fii implinit?

Implinirea oamenilor poate veni din multe locuri pe care ei le considera foarte importante in viata lor. Mai nou a devenit o moda ca implinirea sa insemne neaparat succes pe plan financiar. Acesta nu este intotdeauna scopul principal al fiecarei persoane pe care o cunoastem. Suntem diferiti, de aceea si lucrurile pe care ni le dorim sunt diferite.


Sa fii implinit poate insemna sa ai o cariera de succes, un loc de munca ce te implineste si sa fii recunoscut in domeniul in care activezi. Dar aceasta regula nu este valabila pentru toate persoanele. De aceea nu trebuie sa descurajezi oamenii care isi doresc altceva de la viata lor. Poate unii isi doresc sa aiba o familie cat mai repede sau sa nu se casatoreasca niciodata si sa calatoreasca in jurul lumii.

Ce concluzie trebuie trasa din tot ce am spus eu pana acum? Cu totii suntem liberi sa facem ce vrem. Chiar daca deciziile celorlalti ni se par gresite, este alegerea lor, iar daca isi vor da seama mai tarziu ca au facut alegerea gresita, ei sunt responsabili. Deciziile pe care le luam trebuie sa fie asumate, mai ales daca ne-am dorit cu mare ardoare un anumit lucru. Intr-adevar, pe parcurs datele problemelor se pot schimba. Cel ce si-a dorit o cariera de succes poate vrea acum o familie, iar cel ce s-a gandit sa se casatoreasca cat mai devreme acum e singur si isi doreste o cariera infloritoare.



Ce trebuie sa invatam din toate astea? Sa fim toleranti si sa ii acceptam pe ceilalti chiar daca nu sunt de acord cu parerile noastre.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu