Despre succes, motivatie si profesionalism

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii lipsit de motivatie in momentele in care trebuie sa dai 100% randament?
Da, acestea par a fi momente de impas peste care trebuie sa stim sa trecem cu brio, mai ales atunci cand vine vorba de dezvoltarea profesionala.
Si totusi, ce ne motiveaza sa invatam, sa citim si sa ne dezvoltam constant?
Daca de unii singuri nu reusim, este indicat sa ne cream o strategie care sa aiba succes!
Bineinteles, la inceput nu va fi usor, insa, repetend un obicei zi de zi, chiar si pentru o ora, pe termen lung, vei vedea rezultatele.

Iata ce poti face pentru a -ti crea rutina invatatului constant:
Creeaza-ti un program pe care sa-l lipesti pe usa, impartit in zilele saptamanii si obiectivele pe care le ai in fiecare zi: spre exemplu, sa citesti minimum un articol de specialitate, sa studiezi strategia de marketing a companiei X, sa vezi ce noutati au aparut in domeniu, sa intri zilnic pe un site de stiri, sa fii la curent cu noutatile, sa citesti minimum 30 de pagini dintr-o carte etc.
Urmatorul pas este sa creezi sectiuni in care poti bifa actiunile din zilele respective iar la sfarsitul saptamanii poti face o evidenta a tuturor lucrurilor pe care ti le-ai propus si ai reusit!
Iar daca vor fi mai multe activitati nebifate, motiveaza-te sa bifezi cat mai multe casute saptamana viitoare!

Daca obiectivul tau este unul palpabil: o masina anume, o un telefon, o casa, orice, cauta pe internet cum ai vrea sa arate. Lipeste-ti imaginile pe oglinda. Astfel, in fiecare zi iti vei reaminti de obiectivul tau final.
Este atat de simplu sa te motivezi cand obiectivele tale sunt unele reale! Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu