Cele mai banale miracole reale

Cati dintre voi mai cred in miracole intr-o lume atat de plina de informatie si de studii care au demontat rapid toate superstitiile din trecut? Foarte putini, dar in acelasi timp foarte multi. Acesti oameni cu mentalitatea adanc inradacinata in vechiile traditii sunt inca o majoritate, dar care pare sa conteze tot mai putin in raport cu generatiile care vin. Practic, incepem sa vorbim deja despre prima majoritate aflata intr-o minoritate spirituala.


Totusi, chiar si omul modern care isi petrece jumatate din viata online poate sa inteleaga ca realitatea pe care o traim este un miracol banal de care nu ne bucuram destul de mult. Toate nimicurile care ni se intampla sunt de fapt cele mai nepretuite lucruri dintr-un motiv cat se poate de simplu: ni se intampla noua si nimanui altcuiva.



Miracolele noastre poate sunt banalitati pentru altii la fel cum miracolele lor sunt banalitati pentru noi. Dar ce conteaza asta pentru tine? Tu tine bine de miracolul tau si fa in asa fel incat sa te bucuri cat mai bine si cat mai complet de el. Este miracolul tau si nimeni altcineva nu ti-l va putea intelege daca nu vei putea povesti despre el ca despre un miracol autentic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu