Cum sa te folosesti de fundele decorative ca sa alcatuiesti cadouri mai frumoase

Sa oferi un cadou nu e un gest care trebuie facut doar cu ocazii speciale. Chiar daca de obicei se obisnuieste sa faci cadouri de sarbatori sau de zilele onomastice, un dar special vine atunci cand te astepti cel mai putin. Mai ales daca darul tau e personalizat cu funde decorative atunci cu siguranta vei face o impresie buna si iti vei arata sentimentele de respect si grija intr-un mod foarte placut. Noi ti-am pregatit mai jos cateva sfaturi ca sa iti impodobesti cadourile deosebit.

Funde pentru masina


Mai ales in momente foarte speciale, cum ar fi o nunta, poti infrumuseta un cadou deja deosebit, o masina, cu o funda speciala. Imaginea idilica pe care o vei crea atunci cand vei folosi funde decorative de la RiBOX pentru impodobirea unui automobil cadou va fi una din cele mai frumoase in cadrul evenimentului. Peste ani si ani, dupa ce proaspetii insuratei vor deveni o familie in toata regula isi vor putea aminti cu drag de momentul creat de tine uitandu-se pe albumul foto.

Funde autoadezive si rapide


Daca sa oferi un automobil nu e ceva ce se intampla foarte des, sfatul nostru pentru cadourile obisnuite este sa folosesti elemente de décor cat mai usor de aplicat cum sunt fundele autoadezive si fundele rapide. Nu trebuie sa te gandesti foarte mult pentru a realiza un aspect cromatic deosebit cu ajutorul lor. Doar incearca sa te folosesti de culorile deja existente pe cutiile de cadou si tine cont si de culorile preferate ale persoanei care il va primi.

Funde Venedig, sprint si de tip papion


Urmeaza o ocazie cu totul deosebita si nu stii cum sa personalizezi cadoul? Pentru momentele cu adevarat speciale trebuie sa te folosesti de decoratiunile pentru cadouri de tip Venedig. Acestea sunt facute dintr-un material fin impodobit cu insertii aurii colorate. Fiecare funda de acest tip este creata cu multa migala si se potriveste de minune pentru cadourile cele mai importante pe care trebuie sa le faci. In functie de tipul de cadou pe care trebuie sa-l faci poti sa te orientezi si catre fundele papion, care sunt putin mai simple si se potrivesc cutiilor de cadouri in stil vintage.

In cele din urma trebuie sa iti dai seama ca majoritatea persoanelor care fac cadouri nu vor incerca foarte mult sa le personalizeze asa ca folosind funde decorative vei iesi in evidenta cu siguranta. Cum arata cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata?



Un comentariu: