Despre trenduri cand vine vorba de viata

Traim o perioada in care trendurile sunt foarte importante in toate domeniile. E important sa fii in trend cand e vorba de haine, de gadgeturi, de pareri, muzica si orice alt lucru cee ti-ar mai trece prin cap. Exista chiar si trenduri culinare sau trenduri in design interior. Viata noastra e oarecum controlata de producatorii de anumite lucruri sau servicii si cei ce le promoveaza. De aceea daca o vedeta foarte cunoscuta si iubta va promova un nou tip de incaltaminte, cel mai probabil va deveni un must cand vine vorba de obiecte vestimentare.

Trendurile ne acapareaza viata si fara sa realizam, noi ne supunem lor si le urmam fara nicio problema. Si nu e vorba doar de lucrurile care sunt la moda in vestimentatie, cum ar fi culorile anului sau pantofii ce au un anumit design. Chiar daca nu suntem constienti de faptul ca acceptam trendurile fara sa le trecem prin filtrul propriei gandiri, acest lucru se intampla.


Este la moda sa fii vegan, fara sa crezi neaparat in lucrurile pe care le promoveaza aceasta miscare. Este la moda sa porti anumite haine, sa te imbraci bintr-un anumit fel. E la moda sa citesti doar anumite carti, sa ai un anumit telefon mobil si sa mergi doar in anumite locuri atunci cand esti in oras. Nu e trendy sa fii diferit, sa iesi din multime, sa te diferentiezi de ceilalti. E la moda sa te integrezi cat mai bine in multime.


Eu cred ca cel mai bine ar fi sa fii la moda sa fii tu. Asa cum vrei sa fii. Urmeaza ce trenduri vrei, esti liber sa alegi, dar incearca sa iesi in evidenta. Trendurile nu fac altceva decat sa ne omogenizeze si sa ne faca pe toti la fel. Avem nevoie de imaginatie, de creativitate si de inspiratie. Cum altfel am putea sa avem parte de ele daca nu fiind diferiti unul de celalalt?


Cred ca trendurile au fost create pentru oamenii ce nu sunt siguri pe ei si vor sa se integreze in multimea care ii inconjoara.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu